Wat cliënten zeggen over een Energie Healing bij Loraine

“Loraine heb ik leren kennen als een zeer warm, betrokken, integere persoon! Zij handelt en reageert zonder oordeel en alleen dat is al een verademing en werkt helend bij mij. De energetische sessies zijn verhelderend voor mij en voelen reinigend voor lichaam en geest. Ze is een “pareltje” en maakt de wereld een beetje mooier en zuiverder!"

- Marion -


"Ik heb het geluk, afgelopen maanden 4 energy healings te hebben mogen ontvangen van Loraine. Elke healing gaf totale rust en de tijd stond even stil.
Al tijdens de eerste sessie was duidelijk waar mijn onbalans zat en hoe dat relateerde aan hetgeen ik wilde werken. Loraine heeft onder andere mijn hartchakra open gezet. Ik heb nog lang de (bijna brandende) warmte op deze plek gevoeld.
Het meest opmerkelijke was dat ik enkele uren na de healing letterlijk fysiek scherper en duidelijker kon zien. Zo scherp zelfs dat ik dacht geen bril meer nodig te hebben. Enkele dagen later zette deze heldere blik zich mentaal voort en zag ik ineens heel scherp en duidelijk waar mijn pijn lag en hoe ik dat kon beter maken.

Loraine weet met haar liefde voor het vak, haar kunde en haar kennis aan te zetten tot echte zelfgenezing van binnenuit."

- Jos -


"Ik had onlangs een geweldige chakra reiniging bij Loraine, waar ik gesterkt en vol positiviteit vandaag kwam. Loraine legde in detail uit wat er ging gebeuren en hoe het in zijn werk ging en ik stond te popelen om te beginnen!

Alles wat Loraine uitlegde, resoneerde met mij en ik begreep duidelijker hoe mijn lichaam omging met emotionele kwesties. Sinds mijn chakra reiniging ben ik positiever, minder gestrest en me ervan bewust waar ik aan moet werken. Dank je wel Loraine"

- Jane -


"Loraine's persoonlijke en intuïtieve helende vermogens zijn fenomenaal. Omdat healing relatief nieuw was voor mij was ik aanvankelijk nogal zenuwachtig, maar door Loraine's attente en zorgzame omgangsvormen voelde ik me zeer op mijn gemak. Ze vroeg me wat ik wilde aanpakken en daarna legde ze heel duidelijk wat ze ging doen en wat ik zou kunnen ervaren, maar het was zo veel meer dan dat.

Loraine stemde af op mijn chakra's en de daarmee verbonden energievelden, en ze werkte bijna een uur aan het balanceren van de energie tussen de chakra's, dat gaf me een mooi en warm gevoel binnen in mijn lichaam. Het resultaat was dat ik me energiek en zeer positief voelde. Dit directe effect was al indrukwekkend, maar het langere termijn effect was nog verrassender, want de week of zo erna voelde ik me positief, evenwichtig en meer afgestemd.

Verdere sessies hielpen me aan het bereiken van nog stabieler evenwicht en een verhoogd bewustzijn van de spirituele wereld om ons heen. De healing heeft me toegang gegeven tot een andere wereldvisie en me voor altijd veranderd. Ik beveel het werken met Loraine ten zeerste aan, zodat je van haar vaardigheden kunt profiteren, zowel fysiek als mentaal, onmiddellijk en voor een langere tijd"

- Arlette -


"Verscheidene sessies in de afgelopen jaren hebben mij een diep vertrouwen in mezelf en de wereld om mij heen gegeven. Fysiek, mentaal en spiritueel. De behandeling zelf is een onbetaalbaar geschenk en geeft direct een zeer ontspannen staat van lichaam en geest. De effecten op lange termijn zijn moeilijker te definiëren. Want in wezen helpt ze je om jezelf te helpen!"

- Annemiek -


"Toen Loraine voorstelde om een energie healing sessie te geven om me te helpen met een aantal lichamelijke problemen, was ik een beetje sceptisch, maar ook geïntrigeerd door het concept van energy healing. Ik heb nog steeds geen idee wat ze deed, maar voelde me meteen ontspannen en na de tweede sessie en een aantal gesprekken merkte ik dat ik vrede had gevonden met mezelf en mijn gevoelens over een moeilijk en emotioneel onderwerp. Opnieuw geen idee van wat er daadwerkelijk gebeurd is, maar de sessies hielpen me om mezelf te genezen. Dank je wel Loraine!"

- Nicolette -


"Toen Loraine hoorde dat ik al maanden rondliep met lage energie-niveaus, raadde ze me een Energy Healing sessie aan. Ik had geen ervaring met enige vorm van Energy Healing, maar wilde het wel proberen. De ervaring in de eerste sessie was overweldigend. Ik voelde Loraine letterlijk verbinden met mijn energieveld en ik kon de energie echt voelen doorstromen. Aan het einde van een sessie, voelde ik een diep niveau van ontspanning, zowel fysiek als emotioneel, dat door duurde en zich verdiepte gedurende de hele week. In een tijdspanne van ongeveer 2 maanden, heb ik 4 sessie gehad en mijn energie niveaus zijn aanzienlijk toegenomen. Had ik maar eerder geweten wat Energy Healing kan betekenen voor je."

- Robert -