Over Loraine

Loraine is een talentvolle energy healer die gebruik maakt van haar intuïtieve vermogens en een verscheidenheid aan energy healing technieken.

Door middel van het 'lezen' van het energieveld is Loraine in staat dieper inzicht te krijgen in de oorzaken van klachten en gebruikt healing technieken om balans te herstellen waar nodig. 

Loraine's aanpak is er altijd op gericht het zelfhelende vermogen van cliënten te activeren. Haar zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat cliënten haar sessies gesterkt en vitaal verlaten.   

Loraine volgde opleidingen voor Pranic healer, Esotherische genezing en studeerde Trance Healing aan het Arthur Findlay College in Engeland. 

Daarnaast heeft Loraine jarenlange ervaring als Project Manager in het bedrijfsleven en is Drs. in de Informatiekunde. Door deze ervaring heeft zij een zeer doel- en resultaatgerichte aanpak, welke je terugziet in haar werk als energy healer.   

Loraine heeft 7 jaar in Sydney gewoond. Sinds juli 2016 is ze terug in Nederland en heeft ze haar praktijk in regio Amsterdam (Aalsmeer) voortgezet. 

 

Loraine’s persoonlijke en intuïtieve healing capaciteiten zijn uitmuntend. Door Loraine’s bedachtzame en zorgvuldige aanpak voelde ik me zeer op mijn gemak.