Energy healing geeft de zelfgenezende capaciteiten van je lichaam een kickstart en herstelt de balans in je leven


Geloof jij in een holistische benadering van je gezondheid?

Energy healing is een waardevolle therapie als alternatief of aanvulling op de moderne geneeskunde. Het is een therapie voor mensen die de voorkeur geven aan een holistische benadering van hun gezondheid en welzijn. Energy healing richt zich op het achterhalen en oplossen van de oorzaken van klachten en problemen. Deze klachten en problemen vinden hun oorsprong in één of meer van onze energetische lichamen.

De healer vindt energieblokkades in de energie lichamen van de client en herstelt deze, zodat energie vrij kan doorstromen. Energy healing werkt met subtiele energieën om te genezen vanuit onze kern. De genezer faciliteert subtiele veranderingen in het energetisch lichaam.


Geloof jij in het zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam?

Het zelfgenezend vermogen van de mens is opmerkelijk groot. Helaas hebben veel mensen de kennis en het vertrouwen verloren in dit zelfgenezend vermogen, daarentegen hebben ze vaak alleen vertrouwen in artsen en medicijnen. Het zelfhelend vermogen van elke persoon krijgt een kickstart door middel van energy healing.


Ben je op zoek naar balans?

Balans betekent dat emoties, gedachten en handelingen in harmonie zijn, dit resulteert in een gevoel van vrijheid. Deze vrijheid is essentieel om je eigen keuzes te maken en jezelf uit te drukken vanuit je authentieke kracht. Energy healing herstelt de balans in je leven.


Loraine stemde af op mijn chakra ‘s en werkte aan het balanceren van de energie in en tussen de chakra’s. Het resultaat was dat ik me vitaal voelde en zeer positief.

Leer meer over energie healing

Leer meer over energie healing

Over Loraine

Over Loraine

Wat cliënten zeggen over een behandeling van Loraine

Wat cliënten zeggen over een behandeling van Loraine


Wanneer kan Energy healing helpen?

Energy healing is zinvol voor:

  • Fysieke kwalen, zoals de nek / rug kwesties; hoofdpijn / migraine; hormonale disbalans; ondersteuning bij herstel na ziekte, ongevallen en operaties; en nog veel meer
  • Emotionele problemen, zoals angst; stress en burn out; laag energieniveau; depressie
  • Een verlangen om verbinding te maken met een hoger bewustzijn, zoals de ontwikkeling van intuïtie, ondersteuning voor vragen rondom je levendoel, antwoorden op belangrijke levensvragen